Ingredientai

  • 1 pakuotė „Aviko Super Crunch Fries“ traškių bulvyčių (9,5 mm)
  • 100 g tarkuoto parmezano sūrio
  • 4 valgomieji šaukštai baziliko majonezo (pirkto parduotuvėje arba pagaminto namuose)
  • Švieži baziliko lapeliai (papuošimui)

Paruošimo būdas

  1. Paruošiame bulvytes:
  1. Pašildome orkaitę arba gruzdintuvę pagal ant „Aviko Super Crunch Fries“ pakuotės pateiktus nurodymus.
  2. Bulvytes kepame, kol taps auksinės spalvos ir traškios. Būtinai patikriname, kad jos būtų tolygiai paskirstytos, kad būtų kuo traškesnės.
  1. Surenkame patiekalą:
  1. Traškias bulvytes sudedame į lėkštę arba atskiras lėkštes.
  2. Karštas bulvytes gausiai apibarstome tarkuotu parmezanu, kad jis šiek tiek ištirptų.
  1. Papuošiame ir patiekiame:
  1. Šalia įdedame kelis šlakelius bazilikų majonezo arba juo apšlakstykite bulvytes.
  2. Papuošiame šviežiais baziliko lapeliais, kad suteiktume daugiau spalvų ir aromato.

Patiekimo rekomendacijos:

Patiekiame iš karto kaip gurmanišką užkandį, garnyrą ar užkandį. Lengvai ir elegantiškai dera su gaiviu baltuoju vynu arba gaiviu citrininiu limonadu.

Mėgaukimės tobula traškių bulvyčių, sodraus parmezano ir kvapnių bazilikų pusiausvyra!