Klasikinio itališko Tiramisu torto interpretacija gaivinančiai saldžioms vasaros akimirkoms.

Ingredientai

  • 1 l vanilinių „KLASIKA” ledų
  • 60 ml kavos skonio likerio arba Amaretto
  • 60 ml stiprios espreso kavos
  • 14 vnt. sausainių „Damų piršteliai“
  • 2 valg. š. kakavos

Paruošimas

1. Išklokite pailgą kepimo skardą kepimo popieriumi ir įdėkite į šaldiklį 10 minučių.
2. Padalinkite vanilinius ledus per pusę ir į vieną dalį įdėkite du šaukštelius tirpios kavos.
3. Kitą pusę vanilinių ledų sudėkite į formą ir peiliu išlyginę paviršių, padėkite į šaldiklį.
4. Sumaišykite kavos likerį (arba Amaretto) su kava. Trumpam įmerkite pusę sausainių ir padenkite jais vanilinių ledų sluoksnį. Ant viršaus uždėkite kavos skonio ledus ir išlyginkite paviršių.
5. Trumpai pamirkykite likusius sausainius ir išdėliokite ant kavos ledų sluoksnio.
6. Palikite tortą atvėsti šaldiklyje 2–3 valandas.
7. Patiekdami išimkite iš formos, pašalinkite kepimo popierių, lėkštelėje gausiai pabarstykite kakava.

Skanaus! :)

Pirkti ingredientus

  • KLASIKA vaniliniai valgomieji ledai, 800+200ml

    KLASIKA vaniliniai valgomieji ledai, 800+200ml

    3.99

    Į krepšelį