Ingredientai

  • 1 galva Jūsų pasirinktų salotų lapų (Rekomenduojama Iceberg arba Romaine salota)
  • 450g Didžiosios tigrinės nevirtos Premia krevetės be kiauto, be galvos, 26/30
  • 3 Šaukštai sviesto
  • 3 Skiltelės česnako
  • 250g Vyšninių pomidorų
  • 100g Skrebučių
  • Tarkuoto Parmezano sūrio (pagal poreikį)
  • Cezario salotų padažo
  • Žiupsnelis druskos
  • Žiupsnelis maltų juodųjų pipirų

Paruošimas

Ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą. Įdėkite smulkiai supjaustytą česnaką ir Jūsų pasirinktus prieskonius iki kol pasklis česnako aromatas.

Krevetes, apibarstytas druska ir pipirais, įdėkite į įkaitiną sviestą. Kepkite 2-3 minutes iš kiekvienos pusės, kol krevetės taps auksinės rusvos spalvos.

Nuplaukite salotas, pomidorus ir nusausinkite.

Į lėkštę dėkite suplėšytas salotas, vyšninius pomidorus, paruoštas krevetes, apliekite padažu, apibarstykite skrebučiais ir tarkuotu parmezano sūriu.

Pirkti ingredientus

  • Baltakojės blyškiosios krevetės, be kiautų, be galvų, nevirtos, (51/60), 1 kg

    Baltakojės blyškiosios krevetės, be kiautų, be galvų, nevirtos, (51/60), 1 kg

    8.49

    Į krepšelį
  • Baltakojės blyškiosios krevetės be kiauto, be galvos, nevirtos, 26/30

    Baltakojės blyškiosios krevetės be kiauto, be galvos, nevirtos, 26/30

    10.69

    Į krepšelį
  • Baltakojės blyškiosios krevetės be kiauto, be galvos, nevirtos, 31/40

    Baltakojės blyškiosios krevetės be kiauto, be galvos, nevirtos, 31/40

    9.49

    Į krepšelį
  • Baltakojės blyškiosios krevetės be kiauto, be galvos, su uodega, virtos, 31/40

    Baltakojės blyškiosios krevetės be kiauto, be galvos, su uodega, virtos, 31/40

    13.79

    Į krepšelį
  • Baltakojės blyškiosios krevetės su kiautais, be galvų, nevirtos (16/20), 1 kg

    Baltakojės blyškiosios krevetės su kiautais, be galvų, nevirtos (16/20), 1 kg

    10.59

    Į krepšelį
  • Glazūruotos šiaurinės krevetės su kiautais Viking

    Glazūruotos šiaurinės krevetės su kiautais Viking

    6.99

    Į krepšelį