Ingredientai
- 1 galva Jūsų pasirinktų salotų lapų (Rekomenduojama Iceberg arba Romaine salota)
- 450g Didžiosios tigrinės nevirtos Premia krevetės be kiauto, be galvos, 26/30
- 3 Šaukštai sviesto
- 3 Skiltelės česnako
- 250g Vyšninių pomidorų
- 100g Skrebučių
- Tarkuoto Parmezano sūrio (pagal poreikį)
- Cezario salotų padažo
- Žiupsnelis druskos
- Žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Paruošimas
Ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą. Įdėkite smulkiai supjaustytą česnaką ir Jūsų pasirinktus prieskonius iki kol pasklis česnako aromatas.
Krevetes, apibarstytas druska ir pipirais, įdėkite į įkaitiną sviestą. Kepkite 2-3 minutes iš kiekvienos pusės, kol krevetės taps auksinės rusvos spalvos.
Nuplaukite salotas, pomidorus ir nusausinkite.
Į lėkštę dėkite suplėšytas salotas, vyšninius pomidorus, paruoštas krevetes, apliekite padažu, apibarstykite skrebučiais ir tarkuotu parmezano sūriu.
Pirkti ingredientus
-
Baltakojės blyškiosios krevetės, be kiautų, be galvų, nevirtos, (51/60), 1 kg
Baltakojės blyškiosios krevetės, be kiautų, be galvų, nevirtos, (51/60), 1 kg
€8.49
-
Baltakojės blyškiosios krevetės be kiauto, be galvos, nevirtos, 26/30
Baltakojės blyškiosios krevetės be kiauto, be galvos, nevirtos, 26/30
€10.69
-
Baltakojės blyškiosios krevetės be kiauto, be galvos, nevirtos, 31/40
Baltakojės blyškiosios krevetės be kiauto, be galvos, nevirtos, 31/40
€9.49
-
Baltakojės blyškiosios krevetės be kiauto, be galvos, su uodega, virtos, 31/40
Baltakojės blyškiosios krevetės be kiauto, be galvos, su uodega, virtos, 31/40
€13.79
-
Baltakojės blyškiosios krevetės su kiautais, be galvų, nevirtos (16/20), 1 kg
Baltakojės blyškiosios krevetės su kiautais, be galvų, nevirtos (16/20), 1 kg
€10.59
-
Glazūruotos šiaurinės krevetės su kiautais Viking
Glazūruotos šiaurinės krevetės su kiautais Viking
€6.99