• Klasika karameliniai grietininiai ledai su karameliniu įdaru ir dvigubo pieninio šokolado glaistu, 100ml

    1.99

    Ledai 47%: PIENAS, cukrus, sviestas, vanduo, gliukozės sirupas, IŠRŪGŲ milteliai, GRIETINĖLĖ, karamelė 0,6% (gliukozės sirupas, cukrus, vanduo), emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; nugriebto PIENO milteliai, natūrali kvapioji medžiaga; Pieninio šokolado glaistas 22%: cukrus, kakavos sviestas, kakavos masė, nenugriebto PIENO milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai: SOJŲ lecitinas, E 476; natūrali kvapioji medžiaga; Karamelinis įdaras 22%: vanduo, cukrus, gliukozės-fruktozės sirupas, nugriebto PIENO milteliai, SVIESTAS, modifikuotas krakmolas, natūrali kvapioji medžiaga, druska, deginto cukraus sirupas 0,51%, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, tirštiklis karageninas, dažiklis karotinas; Glaistas 8%: augaliniai aliejai (kokosų, rapsų), cukrus, liesi kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas. Produkte gali būti GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ, KIAUŠINIŲ pėdsakų.

  • Jocker Dark vaisiniai ledai

    1.09

    Vanduo, cukrus, gliukozės sirupas, rūgštingumą reguliuojanti
    medžiaga: E330, stabilizatoriai: E412, E407, juodieji serbentai 0,1%, braškės 0,1%, avietės 0,1%, citrinų koncentratas 0,1%, kvapiosios medžiagos (juodųjų serbentų, braškių, aviečių, citrinų), dažikliai: E162, E153, E160a, E160b(ii), E100, E163. Laikyti ne aukštesnėje kaip –18 °C temperatūroje. Atšildžius pakartotinai nebeužšaldyti!

  • Jocker apelsinų, citrinų, braškių ir tropinių vaisių skonio valgomieji ledai, 80 ml

    1.09

    Vanduo, cukrus, gliukozės sirupas, 2 % tropinių vaisių koncentrato (vaisių piurė ir koncentratas 85 %: apelsinų 42 %, mangų 15 %, gvajavų 10 %, bananų 8 %, pasiflorų 5 %; cukrus, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: E 330, E 331; maltodekstrinas, tirštiklis: pektinai, dažiklis: E 160e, kvapiosios medžiagos), stabilizatoriai: E 412, E 407, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E 330; kvapiosios medžiagos; dažikliai: E 162, E 141, E 160b (ii), E 163, E 100.
    Produkto sudėtyje gali būti kiaušinių, pieno, žemės riešutų ir riešutų pėdsakų.
    Laikyti ne aukštesnėje nei –18 oC temperatūroje. Atšildyto produkto pakartotinai neužšaldyti!

  • Klasika vaniliniai grietininiai ledai su granatų įdaru, 120ml

    1.09

    Pienas, granatų įdaras 13% (vanduo, cukrus, granatų sulčių koncentratas 4%, krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, tirštiklis pektinas, morkų ir kinrožių koncentratas, natūralios kvapiosios medžiagos), cukrus, vaflinis puodelis 7% (kvietiniai miltai, krakmolas, rapsų aliejus (W)* arba kokosų aliejus (X)*, arba saulėgrąžų aliejus (Y)*, cukrus (Z)*, emulsiklis sojų lecitinas, druska, tešlos kildymo medžiaga soda), sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, vanduo, pasukų milteliai (C)* arba išrūgų milteliai (D)*, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; kvapioji medžiaga vanilinas.
    Produkto sudėtyje gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų.

  • Klasika vanilinis plombyras su šokolado gabaliukais, 120ml

    1.09

    Pienas, vanduo, cukrus, sviestas, vaflis 8% (kvietiniai miltai, bulvių krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, druska, tešlos kildymo medžiaga soda), šokolado gabaliukai 5,5% (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), išrūgų milteliai, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; nugriebto pieno milteliai, kvapioji medžiaga.
    Produkte gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų.

  • Klasika vanilinis plombyras su razinomis, 120ml

    1.09

    Nugriebtas pienas, 18% grietinėlės, cukrus, 10% razinų, 8,5% vaflio (kvietiniai miltai, kukurūzų krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, lieso pieno milteliai, druska, tešlos kildymo medžiaga soda), išrūgų ir lieso pieno milteliai, sviestas, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: pupenių derva, saldžiųjų ceratonijų derva, karageninas; kvapioji medžiaga (vanilinas).
    Produkto sudėtyje gali būti lazdynų riešutų, graikinių riešutų, migdolų bei jų produktų pėdsakų.

  • Klasika šokoladinis plombyras, 120 ml

    1.09

    Pienas, vanduo, cukrus, sviestas, vaflis 8,5% (kvietiniai miltai, bulvių krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, druska, kiaušinių milteliai, tešlos kildymo medžiaga soda), išrūgų milteliai, grietinėlė, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; šokoladas 0,1%.
    Produkte gali būti žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

  • Klasika vanilinis plombyras, 120ml

    1.09

    Pienas, vanduo, cukrus, sviestas, vaflis 8,5% (kvietiniai miltai, bulvių krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, druska, tešlos kildymo medžiaga soda), išrūgų milteliai, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; nugriebto pieno milteliai, kvapioji medžiaga (vanilinas).
    Produkte gali būti žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

  • Bravo vanilės skonio valgomieji ledai, 120ml

    0.45

    Vanduo, cukrus, išrūgų milteliai, vaflis 9% (kvietiniai miltai, kukurūzų krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, pieno milteliai, druska, tešlos kildymo medžiaga soda), gliukozės, fruktozės ir sacharozės sirupas, augaliniai riebalai (palmių, taukmedžių), emulsiklis – riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: pupenių derva, E466, karageninas; kvapioji medžiaga.
    Produkto sudėtyje gali būti riešutų ir kiaušinių pėdsakų.

  • Bravo kakaviniai valgomieji ledai, 120ml

    0.45

    Vanduo, cukrus, išrūgų milteliai, 9% vaflio (kvietiniai miltai, kukurūzų krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, lieso pieno milteliai, druska, tešlos kildymo medžiaga soda), gliukozės, fruktozės ir sacharozės sirupas, augaliniai riebalai [palmių, taukmedžio riešutų sėklų aliejus, palmių branduolių aliejus], mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: guaro guma, E466, karageninas.
    Produkte gali būti lazdynų riešutų, graikinių riešutų, migdolų bei jų produktų pėdsakų.

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form_email label="" name="email" required="yes" placeholder="Insert your email ..." tooltip="" input_field_icon="" class="" id="" /]
[fusion_form_submit text_transform="" link_attributes="" alignment_medium="" alignment_small="" alignment="" color="default" button_gradient_top_color="" button_gradient_bottom_color="" button_gradient_top_color_hover="" button_gradient_bottom_color_hover="" accent_color="" accent_hover_color="" type="" bevel_color="" border_width="" border_radius="0" border_color="" border_hover_color="" size="xlarge" stretch="yes" icon="" icon_position="left" icon_divider="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" class="" id="" form_id=""]Subscribe[/fusion_form_submit]