• Vištienos rutuliukai džiūvesėliuose Mr.Tores, 500g

    3.45

    Vištienos mėsa (41%), rapsų aliejus, džiūvėsiai (kvietiniai miltai, kukurūzų miltai, manų kruopos, druska, kukurūzų krakmolas, tešlos kildymo medžiagos E450, E500, prieskoniai, dekstrozė, sausos mielės, rapsų aliejus, česnakų milteliai, svogūnų milteliai, natūralūs kvapai, paprikos ekstraktas, dažiklis E100), vanduo, žirnių skaidulos, kviečių skaidulos, druska, tapijokos krakmolas, kvietiniai miltai, natūralūs kvapai, sausos mielės, citrinos rūgštis. Sudėtyje gali būti pieno, sojos, salierų, garstyčių pėdsakų, kiaušiniai.

  • Bulvės Super Crunch su odele 9,5 mm.

    6.59

    Bulvės, saulėgrąžų aliejus, modifikuotas bulvių krakmolas, ryžių miltai, druska, dekstrinas, kildinimo medžiaga (E450, E500), maltodekstrinas, tirštiklis (E415),
    ciberžolė, dažiklis: paprikos ekstraktas.

  • Žaliosios šparaginės pupelės, nepjaustytos, 2.5 kg

    4.69

  • Brokoliai 20-40mm, 2.5kg

    5.99

    Brokoliai.

  • Pols vanilės skonio plombyras su irisų skonio glaistu, 120ml

    1.39

    Ledai 80%: PIENAS vanduo, cukrus, SVIESTAS (A)* arba (PIENO riebalai ir SVIESTAS (B)*, IŠRŪGŲ milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; liesi PIENO milteliai, natūralios kvapiosios medžiagos;
    Glaistas 20%: augaliniai aliejai (rapsų, taukmedžių), cukrus, liesi PIENO milteliai, SVIESTAS liesi kakavos milteliai, druska, emulsiklis lecitinas, natūralios kvapiosios medžiagos.
    Produkte gali būti GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ, KIAUŠINIŲ pėdsakų.
  • Klasika braškių sorbetas, 80ml

    1.19

    Vanduo, braškių piurė 30%, cukrus, gliukozės sirupas, braškių koncentratas 3% (cukrus, vanduo, braškių sulčių koncentratas, burokėlių sulčių koncentratas, braškių kvapioji medžiaga, antioksidantas askorbo rūgštis, dažinio dygmino ekstraktas), dekstrozė, stabilizatoriai: pupenių derva, karageninas, saldžiųjų ceratonijų derva, pektinas; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natūrali kvapioji medžiaga (braškių). Produkto sudėtyje gali būti GLITIMO, RIEŠUTŲ, SOJOS pėdsakų.
  • Makaronai su krevetėmis ir česnakais, sušaldyti, 400g

    Original price was: €3.01.Current price is: €2.45.

    19% Off

    Makaronai 50% ( vanduo, kietųjų kviečių manų kruopos, druska) krevetės ( Litopeanaeus vannamei), nevirtos, glazūruotos, valytos, be uodegų 18% (krevetės, vanduo, druska), daržovės įvairiomis proporcijomis (pomidorai, porai, laukiniai česnakai), česnakų padažas ( alyvuogių aliejus, česnakai, druska,  laukiniai česnakai, petražolės, juodieji pipirai,  svogūnai, ciberžolė, koncentruotos džiovintų citrinų sultys, mėta, kvapiosios medžiagos).

    Sudėtyje gali būti vėžiagyviųkviečių iskainat glitimą, garstyčių. Sudėtyje gali būti pieno ir pieno produktų ( įskaitant laktozę), moliuskų ir jų produktų, kiaušinių ir jų produktų. Česnakiniame padaže gali būti sojos ir jos produktų, salierų ir jų produktų.

    Paruošimo būdas: įdėti šaldytą produktą į keptuvę, kepti 5-7 minutes maišant ir užpilti maišelyje esantį padažą.

  • Jocker ananasų skonio ledai, 100ml

    1.09

    Vanduo, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva; natūrali kvapioji medžiaga, dažikliai: kurkuminas, anatas.
    Produkte gali būti PIENO, GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ, KIAUŠINIŲ ir SOJŲ pėdsakų.

  • Kinietiškas daržovių mišinys, 2.5 kg

    5.99

    Daržovės įvairiomis proporcijomis ( mung pupelių daigai, svogūnai, paprika, pastarnokai, porai, salierai), morkos, mun grybai (7%), bambukų ūgliai (6%).
    Kilmės šalis: Lenkija

  • Žuvies filė tešloje su apkeptomis bulvių lazdelėmis, 400g

    Original price was: €3.01.Current price is: €2.09.

    31% Off

    Bulvytės fri 62,5% (bulvės, rapsų aliejus), paniruota žuvis 37,5% (žuvų filė be odos 65%, džiūvesėliai 35% (kvietiniai miltai, rapsų aliejus), kviečių krakmolas, vanduo, druska, mielės, paprikos ekstraktas))

    Sudėtyje gali būti vėžiagyvių, moliuskų, pieno ir pieno produktų (įskaitant laktozę).

    Paruošimo būdas: kepti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 minutes.

  • Žuvų piršteliai (65% žuvies įdaro), 6 kg

    20.49

    Žuvies įdaras 65% (*Mechaniškai atskirtas žuvies produktas 80%, vanduo, džiūvesėliai (kvietiniai miltai, vanduo, druska, kviečių skaidulos, pipirų ekstraktas (sudėtyje yra išrūgų ir pieno)),paniruotė 35% (kvietiniai miltai, rapsų aliejus, vanduo, druska, mielės, paprikos ekstraktas). Gali būti pieno ir pieno produktų (įskaitant laktozė), vėžiagyvių, moliuskų ir jų produktų.

  • Geltonosios šparaginės pupelės, nepjaustytos, 2.5 kg

    5.19

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form_email label="" name="email" required="yes" placeholder="Insert your email ..." tooltip="" input_field_icon="" class="" id="" /]
[fusion_form_submit text_transform="" link_attributes="" alignment_medium="" alignment_small="" alignment="" color="default" button_gradient_top_color="" button_gradient_bottom_color="" button_gradient_top_color_hover="" button_gradient_bottom_color_hover="" accent_color="" accent_hover_color="" type="" bevel_color="" border_width="" border_radius="0" border_color="" border_hover_color="" size="xlarge" stretch="yes" icon="" icon_position="left" icon_divider="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" class="" id="" form_id=""]Subscribe[/fusion_form_submit]