• Mini kruasanai, 113vnt x 22g

    0.17

    Kvietiniai miltai, margarinas (23%) (augaliniai aliejai (kokosų, saulėgrąžų), palmių riebalai, vanduo, emulsiklis (riebalų rugščių mono ir digliceridai), kvapioji medžiaga, rūgštis (citrinos rūgštis), konservantas (kalio sorbatas), dažiklis ( E160a)), vanduo, cukrus, mielės, emulsikliai (riebalų rugščių mono ir digliceridai, riebalų rūgščių mono ir diacetilo vyno rūgšties esteriai ir riebalų rūgščių digliceridai), dekstrozė, antioksidantai (antioksidantas (E300)), gliutenas (KVIEČIAI), KIAUŠINIAI.
    Laikymo sąlygos: ne aukštesnėje kaip – 18 °C temperatūroje! Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti! Grynasis svoris: 22g. Dėžėje: 113 vnt x 22g. Kilmės šalis: Belgija.

  • Baltakojės blyškiosios krevetės be kiauto, be galvos, nevirtos, 31/40

    9.49

    Baltakojės blyškiosios krevetės (80%), vanduo, druska, stabilizatoriai: E450, E451, E452.

  • Mini pyragėlis su obuoliais, 120 vnt x 45 g

    0.32

    Vanduo; kvietiniai miltai, palmių aliejus, cukrus, obuoliai (4.5%), kiaušiniai, modifikuotas krakmolas, rapsų aliejus, joduota druska (druska, potasium jodatas), mielės, nugriebto pieno milteliai, kokosų aliejus, glitimas (kviečiai), emulsikliai (riebalų rūgščių monogliceridai ir digliceridai), standiklis (karageninas), pieno išrūgų milteliai, tirštiklis (natrio alginatas), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), natūralios kvapiosios medžiagos, kvapiosios medžiagos, dažikliai (amoniako karamelė, karotinai), miltų apdorojimo medžiaga (askorbo rūgštis), konservantai (kalio sorbatas, sieros dioksidas), stabilizatorius (kalcio karbonatas), cinamonas, ciberžolė. Gali būti sojos, riešutų, sezamo pėdsakų.

  • Aliejus gruzdinimui, rapsų, saulėgrąžų, 5l

    9.29

    Rafinuotas rapsų aliejus 70%, rafinuotas saulėgrąžų aliejus 30%, medžiaga nuo putojimo E900.

  • Prancūziška mini bandelė, 152vnt x 43g

    0.15

    Kvietiniai miltai, vanduo, mielės, druska, miltų apdorojimo medžiaga (askorbo rūgštis).
    Gali būti kiaušinių, sojos, pieno, sezamo sėklų pėdsakų.

    Minimalus užsakomas kiekis: 152 vnt.
    Bandelės šaldytos, tinkamos kepti orkaitėje, konvekcinėje krosnyje. Atšildyti ir kepti 210C temperatūroje 8-9 min.

  • Mėsainio bandelė, 24vnt x 86g

    0.37

    Kvietiniai miltai, vanduo, cukrus, mielės, rapsų aliejus, sezamo sėklos (2.4%), druska, kviečių glitimas, duonos savybes gerinantys priedai (sojų milteliai, emulsikliai E471 ir E472, sojos miltai, konservantas (E282), miltų apdorojimo priemonė (askorbo rūgštis).
    Produkto sudėtyje gali būti kviečių glitimo, sojos, kiaušinių, pieno pėdsakų.
    Minimalus užsakomas kiekis: 24 vnt
    Bandelė kepta. Reikia tik atšildyti.

  • Baltakojės blyškiosios krevetės be kiauto, be galvos, su uodega, virtos, 31/40

    13.79

    Baltakojės blyškiosios krevetės (80%), vanduo, druska, stabilizatoriai: E450, E451, E452.

  • Baltakojės blyškiosios krevetės be kiauto, be galvos, nevirtos, 26/30

    10.69

    Baltakojės blyškiosios krevetės (80%), vanduo, druska, stabilizatoriai: E450, E451, E452

  • Itališka duona „Ciabatta“, 30vnt x 200g

    0.55

    Kviečių miltai, vanduo, rugių miltai, valgomoji druska, mielės, miltų apdorojimo priemonė (askorbo rūgštis).
    Produkto sudėtyje gali būti sezamo sėklų, sojos, pieno, kiaušinių, riešutų, žemės riešutų, salierų, garstyčių, sieros dioksido pėdsakų.
    Minimalus užsakomas kiekis: 30 vnt.
    Duona šaldyta, tinkama kepti orkaitėje, konvekcinėje krosnyje. Atšildyti ir kepti 190C temperatūroje 8-9 min.

  • Čederio sūrio kepsneliai su jelapenu juodoje tešloje

    11.79

    Čederio sūris (27%) (sudėtyje yra spalvos (E160a)), vanduo, kvietiniai miltai, raudonieji pipirai, grietinėlės sūris (yra krakmolo), saulėgrąžų aliejus, krakmolas (sudėtyje yra kviečių), druska, rūgštis (E331), dažikliai (E153, E160a) ), kviečių pluoštas, modifikuotas kviečių krakmolas, ryžių miltai, tirštikliai (E461, E414, E412), jalapeno pipirai (0,5%) (jalapeno, druska, rūgštis (E260)), nugriebto pieno milteliai, dekstrozė, kėlimo priemonė (E500) , E450), kviečių glitimas, emulsiklis (E471), prieskonių ekstraktai, antioksidantai (E307, E300).
    Alergenai: gliutenas, kviečiai, pienas.

  • Saldžios grietinelės sviestas Rasa 82%

    1.89

    Saldžios grietinėlės sviestas.

  • Daržovės „Spring Roll“ tešloje, 900g

    5.49

    Kvietiniai miltai, kopūstai, morkos, šparaginės pupelės, pupelių makaronai ( pupelių ir kukurūzų krakmolas), svogūnai, krakmolas, rapsų aliejus, aromato ir skonio stipriklis E621, druska, grybai (Agaricus campestris), cukrus, sezamų aliejus, sojos padažas ( vanduo, sojų pupelės, kvietiniai miltai, druska, dažiklis E150, aromato ir skonio stipriklis E621, konservantas E210), česnakas, imbieras, pipirai.

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form_email label="" name="email" required="yes" placeholder="Insert your email ..." tooltip="" input_field_icon="" class="" id="" /]
[fusion_form_submit text_transform="" link_attributes="" alignment_medium="" alignment_small="" alignment="" color="default" button_gradient_top_color="" button_gradient_bottom_color="" button_gradient_top_color_hover="" button_gradient_bottom_color_hover="" accent_color="" accent_hover_color="" type="" bevel_color="" border_width="" border_radius="0" border_color="" border_hover_color="" size="xlarge" stretch="yes" icon="" icon_position="left" icon_divider="no" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset="" class="" id="" form_id=""]Subscribe[/fusion_form_submit]