• POLS biskvito skonio grietininiai ledai su traškiais šokoladiniais rutuliukais cukriniame vafliniame kūgyje

    1.99

    Ledai 63%: pienas, vanduo, cukrus, sviestas (А)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (В)*, išrūgų milteliai, gliukozės sirupas, mažo riebumo kakavos milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; nugriebto pieno milteliai, natūrali kvapioji medžiaga; Cukrinis vaflinis kūgis 23%: kvietiniai miltai, cukrus, kokosų riebalai, kviečių krakmolas, emulsiklis sojų lecitinas, sviestas, druska, kvapioji medžiaga, kildymo medžiaga natrio bikarbonatas; Glaistas 8,5%: kokosų aliejus, palmių aliejus, cukrus, išrūgų milteliai, emulsiklis lecitinai, kvapioji medžiaga; Traškūs šokoladiniai rutuliukai 5,5%: pieninis šokoladas 84% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), traškūs rutuliukai (kvietiniai miltai, cukrus, kviečių salyklo miltai, kviečių krakmolas, kildymo medžiaga natrio bikarbonatas, druska, kakavos sviestas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), gliukozės sirupas, cukrus, glajinė medžiaga akacijų derva. Produkto sudėtyje gali būti žemės riešutų, riešutų, kiaušinių pėdsakų.

  • POLS grietininiai ledai su cukriniais pabarstukais

    1.15

    Sudedamosios dalys: pienas, glaistas 33% (cukrus, augaliniai aliejai (kokosų, rapsų), nugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, kakavos masė, pieno riebalai, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis lecitinas, kvapioji medžiaga), cukriniai pabarstukai 8% (cukrus, gliukozės sirupas, palmių riebalai, glajinės medžiagos: karnaubo vaškas, šelakas; raudonųjų burokėlių sulčių koncentratas, emulsiklis lecitinas, dažiklis kurkuminas, kokosų aliejus, rapsų aliejus, spirulinos koncentratas, lipnumą reguliuojanti medžiaga talkas, cukrus, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, vanduo, gliukozės sirupas, išrūgų milteliai, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; nugriebto pieno milteliai, natūrali kvapioji medžiaga.

  • Pols vanilės skonio ledai tarp sausainių

    1.59

    Sausainiai 40% (kvietiniai miltai, cukrus, kokosų aliejus, šokoladas (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis amonio fostatidai), invertuotas cukraus sirupas, kiaušinių milteliai, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: natrio rūgštusis karbonatas, amonio rūgštusis karbonatas; dažiklis: karamelė, natūrali vanilės kvapioji medžiaga, druska),
    pienas, cukrus, vanduo, sviestas, išrūgų milteliai, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; kvapioji medžiaga vanilinas.
    Produkto sudėtyje gali būti žemės riešutų, riešutų, sojos pėdsakų.100 g. produkto maistinė vertė 1273 kJ/ 304 kcal

  • POLS glaistyti žemės riešutų ledai su karameliniu įdaru ir žemės riešutais

    1.19

    Pienas, glaistas 27% (cukrus, kokosų aliejus, rapsų aliejus, nugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, kakavos masė, pieno riebalai, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis lecitinai, kvapioji medžiaga, karamelės įdaras 16% (gliukozės-fruktozės sirupas, kondensuotas pienas su cukrumi, kokosų aliejus, vanduo, tirštiklis glicerolis, emulsiklis sojų lecitinas, druska), žemės riešutai 8%, cukrus, žemės riešutų pasta 3,9%, sviestas, vanduo, gliukozės sirupas, išrūgų milteliai, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; sumažinto riebumo kakavos milteliai, druska.
    Produkte gali būti glitimo, riešutų, kiaušinių pėdsakų. Laikyti ne aukštesnėje nei –18°C temperatūroje.

  • BRAVO vaniliniai ledai

    2.99

    Vanduo, cukrus, išrūgų milteliai, gliukozės, fruktozės ir sacharozės sirupas, augaliniai riebalai [palmių, taukmedžio riešutų sėklų, palmių branduolių], emulsiklis: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai; stabilizatoriai: pupenių derva, E466, karageninas; kvapioji medžiaga (vanilinas).
    Produkte gali būti glitimo, lazdynų riešutų, graikinių riešutų, migdolų, sojų pupelių bei jų produktų pėdsakų.
    Laikyti ne aukštesnėje kaip -18C temperatūroje. Atšildyto produkto nebeužšaldyti!

  • KLASIKA kakaviniai ledai 800ml+200 ml

    3.99

    Vanduo, cukrus, augaliniai aliejai (palmių, taukmedžių), išrūgų milteliai, gliukozės-fruktozės sirupas, mažo riebumo kakavos milteliai, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; šokoladas 0,1%.
    Produkto sudėtyje gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių, sojos pėdsakų.
    Laikyti ne aukštesnėje nei -18C temperatūroje. Atšildyto produkto nebeužšaldyti!

  • KLASIKA vaniliniai valgomieji ledai, 800+200ml

    3.99

    Vanduo, cukrus, augaliniai aliejai (palmių, taukmedžio riešutų sėklų), nugriebto pieno milteliai, išrūgų milteliai, gliukozės-fruktozės sirupas, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; kvapioji medžiaga vanilinas.
    Produkte gali būti glitimo, riešutų ir sojos pėdsakų.

  • POLS glaistyti grietiniai ledai

    3.99

    Ledai 67%: pienas, cukrus, sviestas (A)* arba (pieno riebalai ir sviestas) (B)*, vanduo, gliukozės sirupas, išrūgų milteliai, grietinėlė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, stabilizatoriai: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, karageninas; nugriebto pieno milteliai, natūrali kvapioji medžiaga;
    Glaistas 33%: cukrus, augaliniai riebalai (kokosų, rapsų), nugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, kakavos masė, pieno riebalai, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis lecitinas, kvapioji medžiaga. Produkte gali būti glitimo, žemės riešutų, riešutų, kiaušinių, sojos pėdsakų

  • Bananiniai ledai

    10.90

    Vanduo, augaliniai riebalai (kokosų), cukrus, išrūgų ir nugriebto pieno milteliai, 7,2% bananinis įdaras (cukrus, vanduo, gliukozės ir fruktozės sirupas, 4% bananų, tirštiklis pektinas, dažiklis beta karotenas, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), gliukozės, fruktozės ir sacharozės sirupas, emulsiklis E471, stabilizatoriai: E410, E412, E407; dažiklis karotenas, kvapioji medžiaga (vanilinas).
    Laikyti ne aukštesnėje kaip -18°C temperatūroje. Atšildyto produkto nebeužšaldyti.
    Produkto sudėtyje gali būti glitimo, riešutų, sojų, kiaušinių pėdsakų.

  • Braškiniai ledai 4,5 l

    10.90

    Vanduo, augaliniai riebalai (kokosų), cukrus, išrūgų ir nugriebto pieno milteliai, gliukozės, fruktozės ir sacharozės sirupas, 1% braškių įdaras (40% braškių, cukrus, vanduo, tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, maistinis dažiklis antocianinas, kvapioji medžiaga, juodųjų morkų koncentratas), emulsiklis E471, stabilizatoriai: E410, E412, E407; dažikliai: betaninas, anatas; kvapiosios medžiagos (braškių, vanilinas).
    Produkto sudėtyje gali būti glitimo, riešutų, sojų, kiaušinių pėdsakų.

  • Braškiniai ledai maišelyje, 4 l

    9.40

    Vanduo, augaliniai riebalai (kokosų), cukrus, išrūgų ir nugriebto pieno milteliai, gliukozės, fruktozės ir sacharozės sirupas, 1% braškių įdaras įmaišytas į ledų masę (40% braškių, cukrus, vanduo, tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, maistinis dažiklis antocianinas, kvapioji medžiaga, juodųjų morkų koncentratas), emulsiklis E471, stabilizatoriai: E410, E412, E407; dažikliai: betaninas, anatas; kvapiosios medžiagos (braškių, vanilinas).
    Produkto sudėtyje gali būti glitimo, riešutų, sojų, kiaušinių pėdsakų.

  • Mango-melionų skonio ledai

    13.50

    Vanduo, augaliniai riebalai (kokosų), cukrus, 10% mangų-melionų įdaras (cukrus, 28% mangų, gliukozės-fruktozės sirupas, 8% mangų koncentratas, citrinų sulčių koncentratas, 1% melionų sulčių koncentratas, tirštiklis pektinas, kvapioji medžiaga), išrūgų ir nugriebto pieno milteliai, gliukozės, fruktozės ir sacharozės sirupas, emulsiklis E471, stabilizatoriai: E410, E412, E407; dažikliai: karotenas, betaninas; kvapioji medžiaga (vanilinas).
    Produkto sudėtyje gali būti glitimo, riešutų, sojų, kiaušinių pėdsakų.

icon-1

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-2

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

icon-3

Urna elit, sem lobortis faucibus facilisi vel lectus etiam phasellus odio.

Shop men

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop streetwear

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Shop women

Morbi leo sagittis placerat sem. Nisl tincidunt nulla fames nisl risus egestas.

Subscribe to our newsletter and get 10% Off!

Velit morbi sed non est dolor tellus fringilla diam

[fusion_form form_post_id=”455″ hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” /]